We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Miquel Serra (Be​-​sades)

by Foehn Records

/
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.

about

"Be-sades" és un joc de paraules en referència a les "B-Sides", que eren cançons que al final per un motiu o un altre no quedaven incloses al disc publicat, i li hem posat tant d'amor a aquestes cançons que li hem donat sa volta al concepte de "Cara B".
Miquel Serra ha gravat molts de discs, jo ja he perdut el compte, i a cada disc sempre venia amb molt de material. Al disc de "Roses Místiques", el primer que vam gravar a Estudis Favela, va venir amb 27 cançons, de les quals només se'n varen incloure 17 al disc publicat per Foehn Records. Les altres 10 van quedar fora per motiu d'espai, no va ser que no fossin bones, en Miquel Serra tot el que "toca" ho converteix en cançó i jo li faig de "secretari" de les seves idees a l'estudi.
A cada disc ha passat un poc el mateix, en Miquel Serra és una ànima hyper-creadora i alhora de baratar el repertori del disc, sempre es quedaven cançons bones a fora.
És per això que Estudis Favela ha volgut "rescatar" tot aquest material i que conjuntament amb el "bruix" de Manacor, terra màgica i repleta de boníssims músics, us fa aquest petit present per a tots voltros per aquests moments tant difícils.
"Be-Sades" és l'avant-sala d'un projecte que veurà la llum l'any que ve: "S'ordre dels anys", un llibre que parlarà de tota la història i procès evolutiu i creatiu de Miquel Serra a l'estudi, amb fotos inèdites, entrevistes i molt de material sonor que quedarà inclós a un cd.

Moltes besades a totes i a tots.

Pep Toni Ferrer, Estudis Favela.

credits

released May 8, 2020

license

all rights reserved

tags

about

Foehn Records Barcelona, Spain

Foehn is an independent label founded in Barcelona in the summer of 2001, and its aim is to promote the less traditional facets of pop, rock and electronics.

Foehn records’ policy is to publish new Spanish talents which will surprise due to their maturity and quality – talents with that ability to touch us.

Foehn Records
c/ Comte Borrell, 163, 7º 4ª
08015 Barcelona
SPAIN
marc@foehnrecords.com
... more

contact / help

Contact Foehn Records

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like Foehn Records, you may also like: